Novinka na poistnom trhu - doplnkové zdravotné poistenie
Novinka Union poisťovne, a.s. - doplnkové zdravotné poistenie Zdravie Plus. Výhody - prístup k preventívnym prehliadkam nad rámec prehliadok určených zákonom, lepšia úroveň a dostupnosť ambulantnej starostlivosti, vyšší štandard nemocnicou poskytovaných služieb počas hospitalizácie. Union začína s predajom poistenia v Bratislavskom a Trnavskom kraji.