Účtovníctvo poisťovní - zbierka príkladov a súvsťažností - Hercegová, Katarína
Autorky rozdelili zbierku príkladov podľa jednotlivých účtovných tried 1 - 7, v ktorých sa zamerali na najčastejšie sa vyskytujúce účtovné súvzťažnosti v účtovníctve komerčných poisťovní. Formulované sú aj úlohy na riešenie. Rozsah a obsah učebnej pomôcky je vo väzbe na harmonogram výučby predmetu Účtovníctvo poisťovní na Fakulte hospodárskej informatiky EU v Bratislave.