Medzinárodné aspekty marketingu - Mésarošová, Miriam
Slovenský bankový sektor a moderný marketing. Euromarketing alebo globálny marketing, globalizačné marketingové stratégie. Smery marketingovej filozofie a marketingového myslenia v 21. storočí. Budovanie marketingových sietí. Viackanálový systém. Just-in-time marketing.