Zahraničně obchodní politika České a Maďarské republiky - Mező, Csaba
Česko a Maďarsko robia podobnú zahranično-obchodnú politiku. Začiatkom 90. rokov pokračujú v prijímaní opatrení nevyhnutných pre dokončenie procesu transformácie ekonomiky. Liberálna obchodná politika. Zapojenie sa do aktivít medzinárodných organizácií - IMF, Svetová banka, OECD a zvlášť WTO. Ekonomické prostredie, obchodná politika oboch krajín v rokoch 1996-2000. Dohody a dohovory WTO. Regionálne obchodné dohody. Predpokladaný termín vstupu oboch krajín do EÚ.