Zmeny v stavebnom sporení by ešte len mali prísť - Kláseková, Martina
Konečným výsledkom zmien v stavebnom sporení, ktoré potrvajú ešte dlho, by malo byť zrušenie štátnej prémie. Rozdielne názory ministerstiev na dotovanie stavebného sporenia. Hľadanie riešenia ako zrovnoprávniť stavebné sporenie s hypotekárnymi úvermi. Úvahy o transformácii stavebných sporiteľní. Čiastkové úpravy, ktoré by mali predchádzať absolútnemu zrušeniu štátnej prémie. Úvery bez sporenia. Stavebné sporiteľne sa začali zameriavať na sporenie a úvery pre spoločenstvá vlastníkov bytov.