Procesní řízení ve výrobní logistice - Jurová, Marie
Logistická činnosť v podniku ovplyvňovaná faktormi prostredia, v ktorom podnik pracuje. Logistický prístup pri riadení výroby. Dynamika a pružnosť logistického výrobného systému. Štruktúra výrobného systému a jeho hlavné funkcie. Koncepcia JIT (Just in time) a zlepšenie konkurencieschopnosti podniku, premena podniku na strategický tržne orientovaný logistický systém. Priority koncepcie JIT. Metodika implementácie JIT. Integrácia logistických výrobných systémov.