Pre komerčné banky budú prísnejšie pravidlá - Podstupka, Ivan
Podpredseda Predstavenstva Slovenskej sporiteľne Štefan Máj o zdokonalení Bazilejskej dohody. Nové produkty. Zmierňovanie rizík bánk. Spolupráca lokálnych regulátorov. Operačné riziko a kapitálová primeranosť. Vykazovanie rizík. Implementácia Bazilej 2 v roku 2006. Zdokonalenie riadenia rizík bánk. Transparentnosť vykazovania rizík v bankách. Bazilej 2 a Slovenská sporiteľňa.