Zdaňovanie cien a výhier v roku 2004 - Piršelová, Dagmar
Od 1. 1. 2004 sa pri zdaňovaní cien a výhier vychádza zo zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov, čo je zmena oproti stavu platnému do konca roku 2003. Článok sa venuje výhercom - fyzickým osobám.