Púchovskí gumári vo svete - Bucha, Tibor
Púchovský Matador a jeho expanzia na svetové trhy. Predaj know-how. Zmluva s čínskou spoločnosťou o vybudovaní technicko-vývojového centra. Založenie etiópsko-slovenskej firmy so spoločnosťou ATC Etiópia. Snaha získať postavenie na spoločnom trhu pre východné a južné africké štáty. Úspešné etablovanie Matadora v Rusku. Perspektívy vybudovania Matador Holdingu európskeho rangu.