Organizačné trendy 21. storočia - Thomasová, Elena
V organizačných trendoch 21. storočia sa prejavujú vplyvy prebiehajúcich kľúčových procesov: globalizácie, diverzity, flexibility, zoštíhľovania, prepájania. Prejavy týchto trendov v praxi. Štíhle organizačné štruktúry. Význam prepojených organizačných štruktúr. Multifunkčné tímy v organizáciách. Nové organizačné štruktúry. Znalosti ako kľúčový prvok nových organizačných štruktúr.