Internacionalizácia podniku ako adaptačný nástroj vstupu na spoločný trh EÚ - Sršňová, Jana
Jedným z rozhodujúcich adaptačných faktorov je internacionalizácia podniku spojená s jej teritoriálnym zameraním a s ňou súvisiace využívanie foriem vstupu na zahraničný trh. Vplyv spoločného trhu EÚ na podniky. Internacionalizácia podnikovej sféry v SR. Odvetvová a podniková koncentrácia exportu. Odvetvová dimenzia slovenských podnikov na trh EÚ.