Výsledky prieskumu aplikácie vnútropodnikových komunikačných nástrojov malých a stredných podnikov v SR - Szarková, Miroslava, 1951-
Správny výber a analýza komunikačných nástrojov vo väzbe na rôznorodé problémy, ktoré prináša podniková a podnikateľská prax. Prieskum aplikácie vnútropodnikových komunikačných nástrojov (osobné pohovory, rozhovory, pracovné porady, metodické materiály, listy a i.) malých a stredných podnikov v SR. Výsledky prieskumu používania komunikačných nástrojov v slovenských podnikoch.