Konflikty základných princípov medzinárodného zdanenia - Dopiriak, Rastislav
Zdaňovanie na základe národnosti (štátnej príslušnosti). Zdaňovanie na základe princípu rezidencie. Zdaňovanie na základe princípu zdroja. Konflikty medzi princípmi: Princíp rezidencie a princíp národnosti (štátnej príslušnosti). Princíp rezidencie a zdroja. Princíp národnosti a princíp zdroja.