Aktuálne zmeny v zákone o dani z príjmov - Borodovčák, Michal
Dňa 21. septembra 2004 NR SR prijala dva nové zákony, ktorými došlo k zmenám v niektorých ustanoveniach zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Ide o zákony č. 538/2004 Z.z. a č. 539/2004 Z.z. Informácia o zásadných zmenách, ktoré prináša zákon č. 539/2004 Z.z.