Hodnotenie práce územnej samosprávy informácie o výkone štátnej správy v obciach a vyšších územných celkoch
Pokračovanie Správy o činnosti obcí a vyšších územných celkov (VÚC) v oblasti preneseného výkonu štátnej správy za rok 2003. Príloha 1 - Prehľad spoločných obecných úradov k 31. marcu 2004.