Jak zlepšovat dodavatelský řetězec
Zlepšenie výkonu dodávateľského reťazca a jeho vplyv na zisk. Znižovanie nákladov inteligentnými elektronickými prostriedkami. Zlepšenie dodávateľského reťazca zamerané na produkty, informačnú technológiu a organizáciu/pracovníkov. Znižovanie nákladov externým vývojom. Nástroje na zlepšovanie dodávateľského reťazca. Zlepšovacie programy zahŕňajúce vplyvy na dodávateľský reťazec a konkurenčné výhody podniku.