Zdaňovanie zisku vo verejnej obchodnej spoločnosti a v komanditnej spoločnosti - Mintál, Ján
Charakteristika a spôsob rozdelenia zisku vo verejnej obchodnej spoločnosti podľa Obchodného zákonníka. Komanditná spoločnosť a spôsob rozdelenia zisku. Zdaňovanie zisku vo verejnej obchodnej spoločnosti. Zdaňovanie zisku v komanditnej spoločnosti. Praktické príklady.