IPAC - nástroj na vyhľadávanie dokumentov v SEK - Pleceniková, Iveta
IPAC - Internet Access Catalogue ako súčasť knižničného systému Advanced Rapid Library prevádzkovaného v Slovenskej ekonomickej knižnici EU. Stručný návod na prácu s IPAC-om pri vyhľadávaní informácií. Charakteristika báz dát a typov vyhľadávania ponúkaných systémom. Popis prístupu do konta používateľa a vytvorenie žiadanky na dokument alebo na vypracovanie rešerše.