Zdaňovanie príjmov slovenských daňovníkov v ČR a českých daňovníkov v SR (I.) - Borčíková, Jana
Základné právne normy v oblasti zdaňovania príjmov v SR a v ČR. Zmluva o zamedzení dvojitého zdanenia medzi ČR a SR. Základné pojmy v súlade so zmluvou a vnútroštátnymi predpismi. Osobná a vecná daňová príslušnosť. Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti. Vysporiadanie daňovej povinnosti zo závislej činnosti. Ilustračné príklady.