Európska bezpečnosť a obranná politika. Predpoklady a budúcnosť jej fungovania - Tkáč, Richard
Vznik Európskej bezpečnostnej a obrannej politiky /European Security and Defense Policy a jej vzťah k NATO. Úlohy ESDP.