Penta vstúpila do boja o rozdelenie trhu lekární - Baťo, Rado
Boj medzi Slovenskou lekárnickou komorou a finančnou skupinou Penta Group o skupovaní lekární na Slovensku. Penta sa rozhodla prostredníctvom firmy Mirakl skupovať existujúce lekárne s ambíciou do troch rokov obsadiť desatinu trhu, s čím komora nesúhlasí. Dôvody Penty kontra dôvodom komory. Boj komory proti konkurencii. Plány Penty pre najbližšie tri roky. Otázka cien liekov. Lekárnik - manažér.