Konvent o budúcnosti Európy a kandidátske krajiny - Zolcerová, Valéria
Informácia o prvých troch zasadaniach Konventu o budúcnosti Európy /2002/. Tri základné slová Konventu: zjednotenie EÚ, previerka úloh EÚ, demokratizácia EÚ. Informácia o Konvente mladých, ktorý sa pripravuje v júli 2002.