Módní teorie kouzla zbavené - Kamešová, Nataša
Popis 10 módnych teórií manažmentu s poukázaním na chyby a možné následky. 1. Change management 2. Vojna talentov 3. Executive positioning 4.Management vedomostí 5. Six sigma 6. Business process reengineering 7. Kaizen 8. Supply chain management 9. Empowerment 10. Customer relationship management