Reverzní aukční systém snižuje náklady nákupu - Wojnar, Radim
Reverzný aukčný systém ako potenciálna forma výberového konania. Výber komodity a špecifikácia položiek. Metódy pri výbere potenciálnych dodávateľov - internet, globálna databáza a elektronická komunikácia. Zadávacie kolo a prvotná selekcia vhodných dodávateľov. Aukčné kolo a osobný kontakt zadávateľa s potenciálnym obchodným partnerom. Vyhodnotenie aukcie.