Abeceda obchodu
Kúpna zmluva, neplnenie kúpnej zmluvy, reklamácie. Závady v dokumentoch, cenové nezrovnalosti. Vlastné nedostatky tovaru - viditeľné a skryté. Oneskorenie v platbách, neplatenie, upomienky.