Predpoklady aplikácie finančného plánu vo vnútornej štruktúre podniku - Moravčíková, Elena, 1967-
Základné problémy pri tvorbe finančného plánu podniku. Správne definovanie limitujúcich faktorov. Alikácia podnikového finančného plánu vo vnútornej štruktúre podniku. Zosúladenie definovanía ekonomickej štruktúry a výstavby organizačnej štruktúry podniku s ohľadom na štruktúru zámerov a cieľov podniku. Obohatenie finančného plánovania podniku o jeho aplikáciu vo vnútornej štruktúre podniku má napomôcť zvýšiť efektívnosť a hospodárnosť vnútropodnikových útvarov aj podniku.