Arabské trhy: Sýrie
Informácie o šancách pre českých exportérov v Sýrii - výroba liekov, zdravotná technika, textilný priemysel, telekomunikačné a informačné technológie. Odhad ročnej potreby dovozu do Sýrie v USD. Ostatné možnosti.