Makroekonomické aspekty finančných tokov sociálnej ochrany - Husár, Jaroslav
Teoretické aspekty makroekonomickej veličiny príspevky na sociálne poistenie. Transfer vlády (starobné dôchodky, príspevky v nezamestnanosti, rodičovské dávky a p.) v systéme makroekonomických veličín, ktoré definujú HDP. Východiskové tézy finančných tokov sociálnej ochrany. Automatické stabilizátory, ich klasifikácia. Finančné toky sociálnej ochrany v systéme makroekonomických veličín. Kolobeh finančných tokov. Tvorba fondov. Kapitalizácia a starostlivosť o svoju budúcnosť.