Ještě robustnější: revidované normy ISO 14001 a ISO 14004 - Dodds, Oswald A.
O nových verziách noriem ISO 14001 - Systémy environmentálního managementu - Specifikace s pokyny k použití a normy ISO 14004 - Systémy environmentálního managementu - Všeobecné směrnice k principům, systémům a pomocným technikám. Nové verzie sú zrozumiteľnejšie a ľahšie na používanie.