Spájame sa pre viac výhod - Hinková-Dibarborová, Andrea
Do konca roku 2004 bude založená medzinárodná akciová spoločnosť CBA, ktoré akcionármi budú jednotlivé nákupné aliancie CBA v členských krajinách. Konkrétni akcionári nákupnej aliancie CBA SK.