EBSLG Annual General Meeting - Hudecová, Simona
Výročné stretnutie združenia The European Business School Librarians` Group (EBSLG), ktoré sa uskutočnilo v Prahe od 25. 5. do 1.6.2003. Meranie výkonnosti akademických knižníc: popis projektov. Prezentácia projektu SEK Infocen - Multifunkčné študijno-informačné centrum SEK EU. Projekt na spoločné meranie kvality akademických knižníc - LibQual zameraný na zdokonalenie informačných služieb knižnice. Organizačná štruktúra EBSLG. Perspektívy a ciele združenia EBSLG.