Uplatňovanie environmentálnych požiadaviek vo výrobkoch každodennej spotreby - Boďová, Emília
Rast a tvorba bohatstva a konkurencieschopnosti na základe environmentálne vhodnejších výrobkov. Uplatňovanie integrovanej výrobkovej politiky (Integrated product policy - IPP). Päť kľúčových zásad integrovanej výrobkovej politiky. Stratégia Európskej únie vo vzťahu k IPP. Skupiny slovenských výrobkov, pre ktoré boli stanovené environmentálne kritériá.