Zmena výšky minimálnej mzdy a jej vplyv na odvody do fondov v prípade SZČO - Macková, Zuzana
Nariadenie vlády SR č. 525/2004 Z.z., ktorým sa ustanovuje nová výška minimálnej mzdy - platné od 1. októbra 2004. História, funkcie a právna úprava minimálnej mzdy. Súčasná platná právna úprava minimálnej mzdy v SR. Výška minimálnej mzdy. Kratší pracovný čas. Minimálne mzdové nároky. Minimálna mzda a najnižší vymeriavací základ SZČO. Tabuľky platenia poistného.