Vývoj v riadení dokumentácie systémov kvality - byrokracia alebo cesta k prosperite - Džubáková, Martina
Aplikácia novelizovanej normy ISO 9001:2000 pre certifikáciu systémov kvality. Nový pohľad na celú normu a jej požiadavky, napr. aj na požiadavku riadenia dokumentácie údajov. Tvorba hodnoty a procesnosť. Aplikácia princípov procesného manažmentu. Aplikácia procesného prístupu. Kompetencie manažéra kvality. Tvorba podnikovej dokumentácie a jej začleňovanie do procesnej dokumentácie prispieva k zdokonaľovaniu podnikového systému výroby, či poskytovania služieb.