Kedy je značka úspešná ? - Môciková, Renata
Príležitosť pre výrobcov privátnych značiek nebola nikdy lepšia ako dnes. Pozície maloobchodných značiek v rôznych častiach sveta. Kto je najnáchylnejší kupovať maloobchodné značky. 4C úspechu privátnych značiek: krajina, výrobková kategória, spotrebitelia, zákazníci.