Prístupové procesy s právom Európskej únie v daňovej sústave Poľska a Slovenskej republiky so zameraním na daň z pridanej hodnoty - Famulska, Teresa
Problematika zlaďovania daňových sústav štátov EÚ tak v oblasti nepriamych daní, ako aj v oblasti priamych daní. Legislatívne predpoklady harmonizácie dane z pridanej hodnoty. Sadzby DPH v členských krajinách Európskej únie. Prístupové procesy Slovenskej republiky a Poľska s právom EÚ v oblasti DPH.