Mediální agentury? Raději ano! - Zenkner, Petr
Mediálne agentúry a ich úloha pri presadzovaní značky. Výsledky prieskumu spoločnosti ARBO media o výške investícií do reklamných vysielaní v r.2004 podľa druhu médií. Výhody využitia služieb mediálnych agentúr. Mediálny nákup, plánovanie a servis.