Žiaden z údajov o nezamestnanosti nehovorí o trhu práce všetko - Baťo, Rado
Otázka miery nezamestnanosti na Slovensku. Skreslenie v počte nezamestnaných - príčiny. Zamestnanosť, nezamestnanosť a ekonomická aktivita v krajinách SVE. Demografia a trh práce. Okrem ekonomickej situácie, vládnych opatrení ovplyvňujú trh práce aj objektívne faktory. Jedným z nich je demografický vývoj. Prírastok počtu obyvateľov v produktívnom veku a jeho vplyv na zamestnanosť a nezamestnanosť v krajinách V-4.