Celebrity jako odrůda značek - Kahoun, Filip
Celebrity a ich vysoké honoráre predstavujúce cenu drahej značky. Tri hlavné predajné kanály živých značiek. Spojenie celebrít s produktom, či s politickou stranou. Celebrity v reklame. Celebrity ako symbol komerčnej komunikácie spoločností. Vhodný výber osobnosti a cieľová skupina. Pokles popularity osobnosti a vplyv na produkt.