Európska energetika - cesta do neznáma - Bachratý, Peter
Narastajúci dopyt po energii a otázka obnoviteľných zdrojov energie. Hlavné energetické priority Európskej komisie - bezpečnosť zásobovania a energetická sebestačnosť únie.Postoj výrobcov tradičných zdrojov energie k alternatívnym zdrojom.