Tendencie rozvoja marketingu v konkurencieschopných firmách - Majtán, Štefan
Tendencie rozvoja marketingu, ktoré sa považujú za významný prínos k zvýšeniu konkurencieschopnosti firiem. Prínosom príspevku má byť ich systemizácia a previazanosť s komplexným prístupom k riešeniu marketingovej stratégie, vrátane tvorby marketingového informačného systému podniku. V jadre obsahu sa venuje pozornosť takým tendenciám rozvoja marketingu ako budovanie firemného imidžu, nové prvky komunikácie, globalizácia trhového priestoru, prepojenie marketingu s ekonomikou a manažmentom podniku.