Krajina dvoch morí - Capková, Alžbeta
Jordánsko - krajina obmývaná dvoma moriami : Červeným a Mŕtvym morom. Bohatá história a kultúrne dedičstvo láka turistov po celý rok. Cestovanie po púšti Wadi Rum a do ružového skalného mesta Petra. Postavenie žien v Jordánsku. Administratívne údaje o krajine.