Kráľovná medzi nápojmi - Poliak, Ján
História výroby najpredávanejšieho nápoja na svete Coca-Coly. Medzinárodná distribúcia nápoja a vzrast jeho popularity. Typický tvar fľaše ako priemyselný obal zaregistrovaný Patentovým úradom USA ako ochranná známka (1977).Rozšírenie výroby o nové produkty- Fanta, Sprite a Cherry Coke.Najväčší výrobca nealkoholických nápojov na svete a súčasná ekonomická recesia. Pokles ziskov zapríčinený aj klimaticky nepriaznivým letom.