Nová právna úprava obchodného registra - Dubová, Ivana
Základné princípy novej právnej úpravy obchodného registra (zákon č. 530/2003 Z.z. o obchodnom registri a o zmene a doplnení niektorých zákonov) a jej aplikácia v štatistickom vyjadrení. Najnovšie korekcie novej právnej úpravy obchodného registra ako reakcia na legislatívu Európskej únie, ale tiež na nedostatky pri aplikácii novej právnej úpravy.