Vývojové tendencie a očakávané zmeny v potravinovom hospodárstve SR po vstupe do EÚ - Bosáková, Zuzana
Vývojové tendencie v potravinovom hospodárstve SR. Nové nároky na regulačnú politiku. Konkurenčná politika EÚ. Spoločná poľnohospodárska politika EÚ. Politika bezpečnosti potravín EÚ. Regionálna politika EÚ.