K problematike výšky úrokov z omeškania v obchodnoprávnych vzťahoch - Sabo, Mikuláš
Analýza variantov doterajšej interpretácie dvanásť rokov platnej právnej úpravy výšky úrokov z omeškania v obchodnoprávnych vzťahoch. Závery na jej aplikáciu v právnej praxi podnikateľských subjektov v nasledujúcich rokoch. Výklad tejto problematiky z aspektu tohtoročnej nepriamej novely Obchodného zákonníka.