Koexistencia manažmentu kvality a procesného riadenia - Závadský, Ján
Rozvoj podnikového manažmentu, ktorý sa rovíja úmerne rýchlosti vzniku a rozvoju podnikových porocesov. Diferenciácia rodiny manažmentov podľa podnikových procesov. Vznik dvojiíc proces - manažment, marketing manažment, manažment výroby, manažment inovácií, personálny manažment - všetky sú súčasťou podnikového manažmentu. Koexistencia manažmentu kvality a procesného riadenia.