Ekonomické aspekty doplnkového dôchodkového poistenia - Majtánová, Anna
Teoretické vymedzenie doplnkového dôchodkového poistenia, definovanie princípov, na základe ktorých tento systém funguje. Stručná analýza súčasného vývoja tohto poistenia v Slovenskej republike. Analýza činnosti doplnkových dôchodkových poisťovní.