Kontroling nákladov v SAP R/3 - Valent, Ľudovít
Zvyšovanie nárokov na informácie, ktoré sú potrebné na riadenie daného podniku alebo banky. Informácie v spoločnostiach môžu zabezpečovať viaceré organizačné zložky danej spoločnosti, ktoré preberajú metódy riadenia zo západných trhových ekonomík, zabezpečuje väčšinu informácií oddelenie kontrolingu. Úlohy, ktoré by malo spĺňať oddelenie kontrolingu. Proces kontrolingu nákladov. Organizácia sledovania nákladov. Metodológia sledovania nákladov. Zhodnotenie informačného systému SAP R/3 z pohľadu kontrolingu nákladov. Systém SAP R/3 je všestranne vhodný na nákladový kontroling.