Perspektívy rozvoja automobilového priemyslu na Slovensku - Mišúnová, Ema
Slovensko v počte vyrobených automobilov na tisíc obyvateľov obsadí čelné pozície svetového rebríčka. Analýza vybraných ukazovateľov automobilového priemyslu SR. Vývoj tržieb na Slovensku. Najväčší exportéri Slovenska. Vybrané podniky automobilového priemyslu na Slovensku a ich tržby. Perspektívne automobilky SR.